اجرای طرح «در 45 روز روخوانی قرآن یاد بگیرید»

حجت‌الاسلام سعید بصیری، مدیر مؤسسه مجمع‌القرآن فاطمیون شهرستان گراش در گفت‌وگو با ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: طرح «در 45 روز روخوانی قرآن یاد بگیرید» ویژه بزرگسالان به صورت حضوری(با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی) و غیر حضوری (از طریق پیام‌رسان واتس‌آپ و اسکای‌روم) اجرا می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه تعدادی از بزرگسالان به ویژه در روستاهای اطراف شهرستان از بی‌سوادی قرآنی رنج می‌برند، بنابر این این دوره برنامه‌ریزی شد. دوره حفظ اجزاء 29 و 30، آموزش تجوید در سطوح مبتدی، پیشرفته و مفاهیم و تفسیر قرآن و برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی با هدف نهادینه کردن آموزه‌های دینی در جامعه و خانواده به صورت مجازی در حال برگزاری است.

یادآور می‌شود، بانوان علاقه‌مند برای ثبت نام در این دوره و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 09173830137 و آقایان متقاضی نیز با شماره 09179085515 تماس بگیرند.