جزئیات 2 داروی گیاهی در درمان کرونا
جزئیات دو داروی گیاهی در درمان کرونابه گزارش ایکنا به نقل از وبدا، کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را برای بهبود علائم بیماری کووید ١٩ اخذ کرده‌اند، اظهار کرد: مجوز تولید موقت دو مورد از این فرآورده‌ها به مدت شش ماه صادر شده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به جزئیات یکی از این فرآورده‌ها گفت: اسپری دهانی (PHR ۱۶۰) حاوی ۶ اسانس گیاهی جهت کمک به بهبود عوارض ریوی کووید ١٩ همچون تنگی نفس، سرفه و اکسیژن شریانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: همچنین شربت موکوزیفت حاوی عصاره آبی میوه دو گیاه و با توجه به مدارک کارآزمایی بالینی ارائه شده، جهت رفع علائم خستگی و بی اشتهایی در مبتلایان استفاده می‌شود.

به گفته دکتر جهانپور برای دو فرآورده دیگر که مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کرده‌اند، هنوز مجوز موقت صادر نشده است.