مراسم فارغ التحصیلی و پایان دوره تخصصی علوم قرآنی ویژه روشندلان عراقی از سوی دارالقرآن آستان مقدس حسینی در کربلا برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از
وبگاه دارالقرآن آستان حسینی، «مرتضی جمال الدین» رئیس دارالقرآن حرم مطهر امام حسین(ع) درباره دوره تخصصی «الغدیر» ویژه نابینایان گفت: این دوره به مدت چهار ماه و به صورت مجازی برگزار شد.
وی افزود: شرکتکنندگان در این دوره آموزشی، همه مطالب سمینارها و دروس را از طریق شنیدن فرا گرفته و سپس سؤالات خود را در طول شبانهروز از طریق تماس با استاد، مطرح میکردند.
جمال الدین ادامه داد: استاد دوره آموزشی نیز به نوبه خود آماده پاسخگویی به تمام سؤالات شرکتکنندگان بود؛ او با آنان رفتاری دوستانه داشت. اکنون نیز فارغ التحصیلی این گروه که شامل مردان و زنان روشندل هستند، جشن گرفته شده است.
شیخ «مصطفی العامری» استاد این دوره آموزشی نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه دارالقرآن از کمبود استاد در زمینه علوم قرآن کریم رنج میبرد، این دوره توانست معلمان روشندل زن و مرد در علوم قرآنی را تربیت کند و اساتید نابینای علوم قرآنی توانایی آموزش افراد عادی را نیز دارند.