۴۰۰۰ مقاله دانش‌آموزی با موضوع «شهدا» در یزد نگارش می‌شود

نگارش ۴۰۰۰ مقاله دانش آموزی با موضوع شهدا در یزدبه گزارش ایکنا از یزد، به نقل از کميته ارتباطات و رسانه كنگره ملی ۴۰۰۰ شهيد دارالعباده و دارالعلم يزد؛ حجت‌الاسلام قطبی، رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان یزد با اشاره به اهمیت نشر سیره شهدا در بین قشر جوان جامعه، اظهار کرد: به دنبال برگزاری دومین کنگره ملی چهار هزار شهید استان دارالعباده و دارالعلم یزد چهار هزار مقاله دانش‌آموزی با موضوع شهید نگارش می‌شود.

وی هدف از نگارش مقاله با موضوع شهید را آشنایی دانش‌آموزان با شهدا دانست و افزود: هر دانش‌آموز یک شهید را انتخاب و با بررسی زندگی‌نامه آن‌ها مقاله خود را نوشته و در مراحل بعدی زندگی خود با آن شهید در ارتباط خواهد بود.

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان یزد گفت: جزئیات این طرح و اسامی شهدا به نواحی آموزش و پرورش استان و شهرستان‌ها ارسال شده و دانش‌آموزان تا دهم بهمن ماه فرصت دارند، مقاله خود را به معاونان پرورشی تحویل دهند.

قطبی ادامه داد: مقالات پس از جمع‌آوری تا دهه فجر انقلاب اسلامی سال جاری جمع‌بندی شده و به صورت یک کتابچه تدوین و به کنگره ملی شهدای استان تقدیم خواهد شد.

یادآور می‌شود اجلاسیه نهایی دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید دارالعباده و دارالعلم یزد اسفند ماه امسال در استان برگزار می‌شود.