ماموستا رستمی:
وحدت، استقامت و بصیرت سه رکن اساسی جوامع اسلامی است

به گزارش ایکنا، ماموستا فائق رستمی، عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه اندیشه خبرگزاری تقریب پیرامون رابطه بصیرت و وحدت امت اسلامی، بیان کرد: دشمنان اسلام در طول سالیان متمادی درصدد برنامه‌ریزی فتنه و توطئه های گوناگون بوده اند که در این میان رسانه های بیگانه و دشمنان توسط امکانات سمعی وبصری خود درصدد براندازی جمهوری اسلامی بوده اند.

نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری، افزود: نبود بصیرت و وحدت میان جوامع اسلامی موجب مشکلات فراوانی برای امت اسلامی خواهد بود؛ پیامبر اسلام در روایتی می فرمایند: «رحم الله امرأً عرف زمانه و حفظ لسانه فاستقامت طريقته»؛ رحمت خداوند بر آن کسی که زمان شناس و بصیر بوده و شکیبایی دارد.

وی ادامه داد: سردار سلیمانی را می توان به عنوان نمادی از این روایت نام برد؛ در واقع سه رکن وحدت ، استقامت و بصیرت بسیار برای جوامع اسلامی حائز اهمیت است.

امام جمعه شهرستان سنندج عنوان کرد: بصیرت دارای دو قسم مادی و معنوی است؛ در حوادث گوناگونی در طی این سال ها امت اسلامی با این موارد برخورد داشته است، کشور عزیزمان نیز در چند سال گذشته با انواع فتنه ها و آسیب ها مواجه شد که به حمدلله با بصیرت و آگاهی و مقاومت توانسته است از این اتفاقات به خوبی گذر کند.

وی در پایان تاکید کرد: وحدت و انسجام امت اسلامی در این فتنه ها و توطئه ها سبب خنثی نمودن این اقدامات گردید؛ البته نقش مجمع جهانی تقریب در هم افزایی و وحدت جوامع اسلامی و همچنین خون پاک سردار دلها در این میان باعث تحکیم و تقویت وحدت گردیده است که امیدواریم با حفظ اتحاد وانسجام امت اسلامی توطئه های دشمنان اسلام یکی پس از دیگیری خنثی و نابود گردد.