تطهیر بام کعبه در کمتر از 40 دقیقه + عکس

به گزارش ایکنا به نقل از اسپوتنیک عربی، محمد بن مصلح الجابری، نماینده رئیس کل امور فنی و خدماتی مسجد‌الحرام در این باره گفت: دفتر امور فنی و خدماتی مسجدالحرام که عملیات تطهیر و مفروش کردن این مکان مقدس را عهده‌دار است، پشت بام کعبه را با بکارگیری تیمی ویژه از خادمان تطهیر می‌کند.
 
وی افزود: ساز و کار تطهیر بام کعبه در چند مرحله صورت می‌گیرد. نخست سطح پشت بام کعبه جاروکشی و گرد و خاک‌ها و فضولات پرندگان از سطح آن پاکسازی می‌شود. سپس تمام سطح بام به همراه نگهدارنده‌ پرده خانه خدا و دیواره آن و درب خارجی پشت بام با حوله‌های مرطوب پاکسازی و پس از آن تمام سطح بام، آب‌پاشی و مجدداً پاکسازی می‌شود و در نهایت عملیات خشک کردن انجام می‌شود.
 
الجابری اشاره کرد: تمامی این اقدامات در مدت زمانی کمتر از 40 دقیقه به وسیله تیم ویژه‌ای از خادمان انجام می‌شود تا سلامت و ایمنی سنگ‌های مرمر خانه خدا حفظ شده و گرد و خاک‌های آن نیز گرفته شود؛ تا بدین وسیله خانه کعبه و مسجد‌الحرام درخشش خاص خود را حفظ کند.