از سوی مؤسسه راه قرآن انجام می‌شود؛
توزیع ۹۰ بسته معیشتی در سالروز ولادت امام علی(ع)

محمدعلی مشهدی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت راه قرآن در گفت‌وگو با ایکنا، از برنامه‌ریزی برای ششمین مرحله کمک‌های معیشتی در سالروز ولادت امام علی(ع) خبر داد و گفت: منابع مالی این بسته‌ها از سوی خیران و کمک‌های مردمی تأمین می‌شود.

وی افزود: در این مرحله 90 خانواده قرآنی مؤسسه از این کمک‌ها بهره‌مند خواهند شد و هر بسته‌ به ارزش میانگین 400 تا 500 هزار تومان تخمین زده می‌شود.

مشهدی اظهار کرد: این کمک‌ها از زمانی که مقام معظم رهبری به بحث‌های کمک‌های معیشتی و مؤمنانه تأکید کردند، شروع شده است و در آخرین مرحله حدود 180 بسته معیشتی و بهداشتی به شهرستان منوجان ارسال کردیم.

وی بیان کرد: در مجموع حدود 300 میلیون تومان در قالب بسته‌های معیشتی موفق به جمع‌آوری کمک‌ها از خیران و توزیع آن‌ها میان نیازمندان شده‌ایم.

یادآور می‌شود، شعبه اصلی این مؤسسه در خیابان فیروزآباد شهر کرمان، شعبه دوم در خیابان آیت‌الله خامنه‌ای کرمان، شعبه سوم در شهرستان بم و شعبه چهارم در شهر تک‌رود واقع شده است.