3709 بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند
3709 بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستندبه گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی هفت هزار و ۳۹۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۵۱۸ هزار و ۲۶۳ نفر رسید.

وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۹۴۵ نفر رسید.

لاری بیان کرد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۲۹۸ هزار و ۲۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

وی یادآور شد: سه هزار و ۷۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: تا کنون ۱۰ میلیون و ۴۸ هزار و ۸۷۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. بر اساس آخرین تحلیل‌ها، در حال حاضر ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. شهر‌های آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.