کارگروه حوزه سلامت مبحث اصلی اوقاف اردبیل است

کارگروه حوزه سلامت مبحث اصلی امروزه اوقاف اردبیل استبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام و‌المسلمین مهدی ستوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، ۱۲ اسفندماه در سومین همایش ملی «خیر ماندگار» که به صورت ویدئو کنفرانس با رئیس سازمان اوقاف کشور برگزار شد، اظهار کرد: هدف از همایش ملی بحث امور خیریه و چگونگی نظام‌دهی به مباحث امور خیریه و موسسات و مراکز امور خیریه است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران با نگاه نظام انقلاب اسلامی تفکر خیر و خیررسانی به دیگران از اولویت اصلی نظام است و لذا در مباحث خیریه اولین بحث، بحث امور خیریه است و وقف به عنوان نماد مهم مباحث امور خیریه در راس مباحث کار‌های خیر قرار دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، بیان کرد: حدود یکسال است که گروه‌های متفاوتی و متعددی در بحث امور خیریه قرار گرفته و در استان اردبیل به عنوان پیشتاز مباحث امور خیریه ۶ کارگروه مد نظر ماست که در این راستا بحث‌های تسهیل و ترویج فرهنگ ازدواج، کمک به بد سرپرستان و بی‌سرپرستان در نگاه وقف به کودکان، بحث سالمندان و نگاه وقف به معلولان در جامعه جز مباحث اصلی در امور خیریه قرار گرفته است.

ستوده بیان کرد: کارگروه حوزه سلامت مباحث اصلی امروزه اوقاف استان است که در این قسمت ورود بسیار مناسبی را داشتیم.

وی تصریح کرد: دو مطلب مربوط به بلایای طبیعی و اتفاقات طبیعی که در سطح کشور اتفاق می‌افتد و در یک صحبت به عنوان نگاه خیرات و مبرات در مورد خیریه با هماهنگی امور خیریه انجام می‌شود که در ۶ شهرستان این شورای هماهنگی کارگروه‌های تشکیل شده و امیدواریم نتیجه مطلوب داشته باشد.