اعلام زمان‌بندی برگزاری جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سال جدید

 اعلام برنامه زمانبندی برگزاری جلسات شورای توسعه در سال جدید

به گزارش ایکنا، دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی برنامه پیشنهادی جلسات این شورا و همچنین مجمع مشورتی آن در سال 1400 را اعلام کرد که بر اساس آن مقرر شده است تا در این سال شاهد برگزاری شش جلسه شورا و 12 جلسه مجمع مشورتی آن باشیم.

بر اساس برنامه پیشنهادی اعلام شده اولین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سال جدید، 21 فروردین‌ماه برگزار خواهد شد. این جلسه پنجاه و سومین جلسه شورای توسعه خواهد بود. 15 تیر، 16 شهریور، 11 آبان، هفتم دی و 17 اسفند، برنامه جلسات دوم تا ششم شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سال جدید خواهد بود.

همچنین بر اساس برنامه پیشنهادی اولین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی که صد و سیزدهمین جلسه این مجمع خواهد بود، 29 فروردین‌ماه برگزار می‌شود. جلسه دوم این مجمع نیز 26 فروردین و جلسه سوم سال 1400 نیز 23 خردادماه برگزار خواهد شد.

20 تیر، 17 مرداد، 21 شهریور، 18 مهر، 23 آبان، 21 آذر، 19 دی، 17 بهمن و 22 اسفند 1400 دیگر تاریخ‌های برگزاری جلسات مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی خواهد بود.

شورای توسعه فرهنگ قرآنی یکی از مهمترین شوراهای تصمیم‌ساز و سیاستگذار در امور قرآنی بوده و بسیاری آن را مجلس قانونگذاری در عرصه قرآن می‌دانند. این شورا از جمله شوراهای اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی است و مصوبات آن به مثابه قانون بوده و لازم الاجراست. جلسات این شورا هر دو ماه یک بار برگزار می‌شود.

همچنین مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان بازوی کارشناسی شورای توسعه به شمار می‌رود و جلسات آن به صورت ماهانه برگزار می‌شود. دستورجلساتی که قرار باشد در شورای توسعه به بحث گذاشته شود، ابتدا در مجمع مشورتی مورد بررسی کارشناسی قرار می‌گیرد.