معاون دبیرکل اتحادیه عرب با اشاره به اوضاع سیاسی و اقتصادی لبنان تأکید کرد که حل بحران اقتصادی لبنان بدون خارج شدن از بحران سیاسی امکانپذیر نیست.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از
اسپوتنیک عربی، حساب کاربری ریاست جمهوری لبنان پس از دیدار میشل عون با حسام زکی، معاون دبیرکل اتحادیه عرب، در توییتی به نقل از حسام زکی نوشت که اوضاع لبنان بسیار بحرانی است و دو بحران سیاسی و اقتصادی در این کشور وجود دارد، لذا برای حل بحران اقتصادی باید بحران سیاسی برطرف شود.
زکی افزوده است: به میشل عون، رئیس جمهور لبنان، بیان کردم که دبیرکل اتحادیه عرب برای هرگونه کمکی به لبنان آمادگی خود را اعلام کرده است.
کشور لبنان از جهت مسائل سیاسی در بحران پیچیدهای قرار دارد و از زمان استعفای دولت حسان دیاب به دنبال انفجار بندر بیروت که به کشته شدن 200 نفر انجامید و خسارات سنگینی به این شهر وارد کرد، این بحران شدت گرفته است. اما انتخاب سعد الحریری برای تشکیل دولت در اکتبر گذشته نیز تا کنون بینتیجه بوده است.