با حضور طلاب پاکستانی؛
اولین سالگرد مرحوم قاضی غلام مرتضی عسکری برگزار شد

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد یعقوب بشوی، استاد جامعةالمصطفی العالمیه امشب در سخنانی اظهارکرد: قاضی غلام مرتضی عسکری الگوی اخلاص، بصیرت و حرکت در جامعه بود. وی مرد عمل و بسیار ساده‌زیست بود.

این روحانی پاکستانی افزود: ایشان ثمرات و برکات بسیار زیاد در حوزه معارف دین داشت و کار‌های ماندگار و مفیدی را برای جامعه اسلامی انجام داد. ایشان در در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نقش ممتازی داشت. این اخلاص سبب شد دوره‌های فن خطابه را برای خواهران و برادران اجرا کنند.

استاد جامعة‌المصطفی اظهارکرد: ایشان مرد عمل و بسیار ساده‌زیست و در عین حال بسیار دقیق بود و مردم پنجاب بویژه شیعیان شهر چینوت، کار‌های ماندگار این عالم بااخلاص را سال‌های سال گرامی خواهند داشت و امیدوارم فرزند شایسته این عالم مجاهد، کار‌های پدر را با کمال قدرت و صلابت ادامه دهد.

وی در پایان گفت: مرحوم قاضی غلام مرتضی یکی از شاگردان مثال زدنی آیت الله شیخ محسن علی نجفی محسوب می‌شود.