اوقات سحرماه مبارک رمضان با برنامه رادیویی «باران رحمت» +صوت

به گزارش ایکنا، همزمان با ماه مبارک رمضان، برنامه «باران رحمت»، کاری از گروه اطلاع‌رسانی شبکه رادیویی قرآن است که در وعده سحرگاهی از ساعت 3 بامداد میهمانان مخاطبان می‌شود.

این برنامه که به مدت دو ساعت و 15 دقیقه و تا اذان صبح به صورت زنده بر روی آنتن می‌رود، دارای آیتم‌هایی چون مداحی، سخنانی از بزرگان در فضیلت شب زنده‌داری و بیداری لحظاتی پیش از اذان صبح، پخش قطعاتی از تواشیح گروه‌های همخوانی درباره رمضان، بیان آداب روزه‌داری و ویژگی های رمضان، تبیین فلسفه روزه، فرازها و شاهکارهایی از قاریان جهان اسلام، دعای سحر، شرح فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی و ... است.

{$sepehr_media_2020821_400_300}


برنامه «باران رحمت»، ویژه‌برنامه زنده سحر و اذان صبح رادیو قرآن در ماه رمضان سال 1400 است که به تهیه‌کنندگی سیدنورالدین سجادی و با اجرای کارشناسی شهریار ضیاء‌آذری از رادیو قرآن(موج اف ام ردیف 100)پخش می‌شود.