رحیم خاکی تشریح کرد:
اعلام برنامه‌های فرهنگسرای قرآن در رمضان 1400

به گزارش ایکنا، رحیم خاکی، رئیس فرهنگسرای قرآن از برگزاری جشنواره قرآنی سراج ویژه قرآن‌آموزان جلسات قرآنی شهر تهران خبر داد و اضافه کرد: پنجمین دوره این جشنواره به دلیل شیوع موج چهارم بیماری کرونا، به صورت مجازی و فقط در رشته قرائت برگزار می‌شود.

رئیس فرهنگسرای قرآن ادامه داد: دو مقطع سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال برای این جشنواره مشخص شده که بانوان و آقایان شرکت‌کننده می‌توانند در طول ماه مبارک، اقدام به ثبت‌نام و ارسال تلاوت‌ها داشته باشند.

وی با اشاره به مراحل داوری آثار دریافتی تصریح کرد: در مرحله نخست بهترین قرائت‌ها گزینش شده و مرحله نهایی به صورت آنلاین سوم و چهارم خردادماه با دعوت از داوران کشوری انجام می‌شود و سپس قرائت‌های برتر انتخاب می‌شوند.

رئیس فرهنگسرای قرآن از برگزاری نوزدهمین دوره همایش عمری با قرآن به صورت غیر حضوری خبر داد و گفت: جزئیات برگزاری این همایش متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های ماه مبارک رمضان فرهنگسرای قرآن اضافه کرد: برگزاری دوره آموزش مفاهیم قرآن کریم با عنوان «پرتو آسمانی» از کتاب درسنامه فهم قرآن جلد 1 و 2 نوشته حجت‌الاسلام و المسلمین حمید محمدی، اجرای محافل قرآن به صورت آنلاین و لایو در شبکه‌های اجتماعی، برپایی برنامه‌های مجازی با عنوان «بر بال ملائک»، تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی (در قالب پست و استوری) به صورت روزانه شامل دعاها و اذکار ماه رمضان، معرفی منابع احادیث و کتب مناسب قرآنی،‌ برگزاری نمایشگاه‌های خوشنویسی و نگارگری مجازی و ... از جمله فعالیت‌های فرهنگسرای قرآن در ماه ضیافت الهی است.

این قاری بین‌المللی گفت: علاوه بر برنامه‌های قرآنی یکی دیگر از برنامه‌ها، انجام فعالیت‌های جهادی و کمک‌های مؤمنانه است که با جدیت پیگیر آن هستیم. در این راستا مقرر شد با مشارکت گروه‌های جهادی منطقه 10،‌ 500 بسته معیشتی تهیه و توزیع شود و همچنین روزانه 200 بسته افطاری ساده با عنوان «سفره سبز رمضان» تهیه و توزیع می‌شود. پخت و توزیع 500 پرس غذای گرم با عنوان «پنجشنبه‌های مهربانی» برای خانواده‌های نیازمند شناسایی شده از دیگر برنامه‌های ماه مبارک رمضان فرهنگسرای قرآن خواهد بود.