با حضور قاسم مقدمی؛
چهار محفل انس با قرآن در کردستان برگزار شد

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ضیافت الهی چهار محفل انس با قرآن با حضور قاسم مقدمی، از قاریان بین‌المللی کشور در بقعه امامزاده پیرمحمد(ع) سنندج برگزار شد.

وی افزود: در راستای حفظ پروتکل‌های بهداشتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا این محافل قرآنی در امامزاده پیرمحمد سنندج ضبط شده و طی چهار شب برای مردم قرآن دوست استان از شبکه کردستان پخش خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: این محافل قرآنی به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان، اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کردستان و صدا و سیمای مرکز کردستان برگزار شد و از امشب، پنجم اردیبهشت‌ماه در برنامه افطاری ویژه ماه رمضان پخش می‌شود.

وی افزود: تلاوت‌های پربار و معنوی استاد حاج قاسم مقدمی، به منظور بهره‌مندی هرچه بیشتر مردم استان بر روی سایت خبرگزاری ایکنای کردستان قرار گرفته و در فضای مجازی نیز منتشر خواهد شد.

حجت‌الاسلام کاروند یادآور شد: این محافل قرآنی با هدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی، بهره‌مندی مردم از تلاوت‌های اساتید برجسته بین‌المللی و بهره‌مندی مردم از فضایل تلاوت قرآن برگزار شده است.