افتتاح نمایشگاه قرآن در مسجدالحرام + عکس

به گزارش ایکنا به نقل از الیوم، عبدالرحمن السدیس، رئیس کل امور مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) در این باره گفت: نمایشگاه قرآن کریم مسجدالحرام به منظور استفاده از فناوری‌های جدید در خدمت به کتاب خدا، از جمله اپلیکیشن‌ها و بارکد برای تسهیل در استفاده کاربران راه‌اندازی شده است.

وی افزود: اهتمام به کلام وحی و تفسیر و ترجمه قرآن کریم انگیزه مسئولان برای برپایی چنین نمایشگاه‌هایی بوده است.

شایان ذکر است، نمایشگاه قرآن کریم در محل توسعه سوم مسجدالحرام در ماه مبارک رمضان برپا شده و هر روز از ساعت ۱۲ ظهر تا ۲ صبح پذیرای زائران و علاقه‌مندان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی است.

این نمایشگاه شامل ترجمه‌های قرآن، آمارهایی از قرآن، نرم‌افزارهای قرآنی و قرآن‌های الکترونیک و همچنین بخشی از پرده کعبه است و به افراد دارای معلولیت نیز خدماتی ارائه می‌دهد.