برگزاری مراسم شب‌های قدر در فضای باز حداکثر به مدت 2 ساعت

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، بابک دین‌پرست، دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در نامه‌ای به وزارت ارشاد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ناجا، صدا و سیما، حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای ائمه جمعه و کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی به مصوبات شصت و ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا که چهارم اردیبهشت‌ماه برگزار شد، اشاره و بر اجرایی شدن  بند ۱ مصوبات ابلاغی در خصوص مراسم احیای شب‌های قدر تأکید کرد.

یادآور می‌شود، در بند ۱ مصوبات جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا آمده است: در خصوص مراسم احیای شب‌های قدر و نماز روز عید فطر، در شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی مراسم احیاء و نماز عید فطر صرفاً در فضای باز با جمعیت محدود برگزار گردد. وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی پروتکلهای بهداشتی جدید را ابلاغ می‌نماید.

همچنین در شهرهای با وضعیت زرد و آبی، بر اساس الزامات و محدودیت‌های تعیین شده طرح جامع مدیریت هوشمند اقدام گردد. مدت زمان برگزاری مراسم شب‌های قدر حداکثر ٢ ساعت بوده و لازم است دستگاه‌های مربوطه این امر را به صورت جدی نظارت نمایند و به منظور تسهیل در برگزاری مراسم شب‌های قدر، طرح منع تردد شبانه (از ساعت ٢٢ تا ٣ صبح) صرفاً در شب‌های قدر، اجرایی نمی‌شود.