توئیت شیخ الازهر به 15 زبان در حمایت از فلسطین + عکس

به گزارش ایکنا به نقل از الاهرام، در این پیام که به 15 زبان از جمله عبری در صفحه شخصی شیخ الازهر در توئیتر و فیس بوک منتشر شد، آمده است: ملت‌ها و رهبران جهان را به حمایت از ملت مظلوم و صلح طلب فلسطین دعوت می‌کنم و از آنان می‌خواهم این ملت را در مسئله مشروع و عادلانه خود برای بازپس گرفتن حق، سرزمین و مقدساتشان یاری رسانند.

این پیام می‌افزاید: قتل و کشتار را متوقف و از صاحب حق حمایت کنید، سکوت و رفتار دوگانه(با مسئله فلسطین) کافی است، از خدا می‌خواهم که شهدای فلسطین را رحمت کند و غفران و رحمت الهی شامل حالشان شود.

این پیام در شبکه‌های اجتماعی به شکلی گسترده منتشر و به 15 زبان از جمله عربی، انگلیسی و فرانسه ابلاغ شد.

شیخ الازهر پیش از این نیز طی پیامی ضمن تبریک عید فطر به ملت فلسطین اعلام کرد فلسطین قلب ملت‌های عرب و قدس نخستین مسئله مسلمانان است و امیدوارم که خیر، امنیت و صلح هر ساله شامل حال ملت فلسطین شود.

توئیت شیخ الازهر به 15 زبان در حمایت از فلسطین