آغاز ثبت نام دانش آموزان سمپاد خراسان شمالی در کنگره سراسری قرآن کریم

آغاز ثبت نام دانش آموزان سمپاد خراسان شمالی در کنگره سراسری قرآن کریمفرانک محمدی، رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه بیست و ششمین کنگره سراسری قرآن کریم ویژه دانش آموزان سمپاد در سال جاری برگزار می‌شود، اظهار کرد: بیست و ششمین کنگره سراسری قرآن کریم در حوزه قرائت، مفاهیم و حفظ برگزار می‌شود که آثار باید در قالب کلیپ، پادکست، تصویرسازی و اینفوگرافی بارگذاری شود.

محمدی در خصوص جامعه سمپادی استان، بیان کرد: در استان 12 مدرسه استعدادهای درخشان فعال است که هزار و 939 دانش آموز در این مدارس در حال تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه کنگره سراسری قرآن در مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود، تأکید کرد: در استان رابط استانی معرفی شده است و آثار از طریق رابط استانی در سامانه شاد بارگذاری می‌شود.

رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان خراسان شمالی ادامه داد: مسابقه رشته مفاهیم در سه مرحله (یک مرحله استانی و دو مرحله کشوری) برگزار می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه دانش آموزان سمپاد تا 20 تیرماه برای ارسال آثار خود مهلت دارند، افزود: معرفی نفرات برتر و برگزاری مسابقه کشوری در رشته حفظ و قرائت در نیمه دوم شهریور ماه و رشته مفاهیم در پاییز سال جاری برگزار می‌شود.

رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان خراسان شمالی با بیان اینکه این مسابقه با هدف تعمیق اعتقاد به فراتاریخی بودن قرآن، رشد مهارت‌های تفکر انتفاعی و سیستمی دانش آموزان برگزار می‌شود، افزود: تمام آثار این مسابقه از طریق شبکه آموزشی شاد دریافت، بررسی و داوری می‌شود.