بازگشایی 17 مسجد در عربستان

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اخبار سعودی، وزارت امور دینی، تبلیغ و ارشاد عربستان، اعلام کرد که 17 مسجد را پس از ضدعفونی کردن مجدداً بازگشایی کرده است. این مساجد پیش‌تر به دلیل مشاهده موارد ابتلا به ویروس کرونا به طور موقت بسته شده بود. با بازگشایی این مساجد، تعداد کل مساجدی که طی 112 روز پس از انجام ضدعفونی بازگشایی شده است، به 1419 مسجد رسید. این وزارت اعلام کرده است که به دلیل اهمیت حفظ سلامت نمازگزاران به این عمل اقدام کرده است.

وزارت امور دینی عربستان اعلام کرد که از کل مساجدی که پس از انجام عملیات ضدعفونی بازگشایی شده‌اند، 7 مسجد در ریاض، 4 مسجد در مرزهای شمالی این کشور و 3 مسجد در مدینه منوره و همچنین 2 مسجد در منطقه الشرقیه و یک مسجد نیز در جازان قرار دارد.

این وزارت تصریح کرده است که اقدامات انجام شده به منظور اطمینان بیشتر از سلامت نمازگزاران به علاوه نظافت و نظارت مستمر بر تمام مساجد صورت گرفت.

همچنین از نمازگزاران و متولیان مساجد خواسته شده است که به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا هنگام مسجد رفتن، به توصیه‌های بهداشتی عمل کنند.