هیئت امور اسرا و آزادگان فلسطین در گزارشی به مناسبت پنجاه و چهارمین سالروز نکسه (اشغال قدس شرقی، کرانه باختری و نوار غزه) در سال 1967 میلادی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از زمان فاجعه نکسه تا به امروز یک میلیون مرتبه دست به بازداشت فلسطینیان زدند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، در این گزارش آمده که در این مدت بیش از 17 هزار زن و دختر و بیش از 50 هزار کودک بازداشت شدهاند.
همچنین طی 54 سال گذشته، 226 اسیر فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
«یوم النکسه» سالروز شکست عربها در جنگ با رژیم صهیونیستی است؛ جنگ شش روزه ۱۹۶۷ میلادی از ۵ ژوئن تا ۱۰ ژوئن ۱۹۶۷ (۱۳۴۶ ش) میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی مصر، سوریه، اردن و عراق روی داد.
این جنگ منجر به کشتهشدن ۱۵ تا ۲۵ هزار عرب شد و در نهایت تلآویو «قدس، نوار غزه، کرانه باختری رود اردن، بلندیهای جولان و صحرای سینا» را اشغال کرد.