جمهوریت نظام با مشارکت مردم در صحنه انتخابات رقم می‌خورد

به گزارش ایکنا از هرمزگان، محمدامین ذاکری، مسئول سازمان بسیج رسانه استان، صبح امروز، 23 خردادماه، در نشستی خبری، اظهار کرد: حضور مردم در انتخابات پشتوانه‌ای محکم برای نظام، منافع ملی و دولت آینده محسوب می‌شود. جمهوریت نظام با حضور مردم در صحنه‌های مختلف رقم می‌خورد.

وی افزود: مسیر رشد و تعالی انقلاب اسلامی با مشارکت مردم هموار شده و دستاوردهایی که انقلاب اسلامی تاکنون داشته به واسطه حمایت و انتخاب مردم بوده است. مردم با نثار خون جوانان خود عزت، استقلال و آزادی را برای کشور به ارمغان آوردند و بی‌گمان اجازه نخواهند داد تا بیگانگان و دشمنان به خواسته‌های خود که همان ذلت و وابستگی کشور است، دست یابند.

مسئول سازمان بسیج رسانه هرمزگان تصریح کرد: روی کار آمدن طیف‌های مختلف سیاسی در انتخابات مختلفی که در کشور برگزار شده، نشان از سلامت انتخابات در کشور دارد و مردم نیز در طول 40 سال، تجربه خوبی در انتخابات کسب کرده‌اند و در انتخابات امسال نیز با بصیرت و آگاهی رئیس‌جمهور و اعضای شورای اسلامی شهر و روستا را انتخاب خواهند کرد.

ذاکری بیان کرد: اصحاب رسانه به عنوان قشر نخبگانی جامعه به خوبی در این موضوع به ایفای نقش پرداخته‌اند که نشان‌دهنده عمق بینش سیاسی آن‌ها در برابر تبلیغات سوء و شایعات صورت گرفته از سوی بدخواهان است. صدا و سیمای مرکز خلیج‌فارس و  تشکل‌های رسانه‌ای استان برای حضور حداکثری مردم در مهم‌ترین رویداد سیاسی کشور برنامه‌ریزی کرده‌اند که رویداد دعوت و حماسه حضور بخشی از برنامه‌های اصحاب رسانه استان در انتخابات پیش روی است.

وی اضافه کرد: اصحاب رسانه تا زمان اعلام نتایج انتخابات علاوه بر اطلاع‌رسانی مستمر می‌توانند در گرم شدن تنور انتخابات بر رفتار انتخاباتی نیز اثرگذار باشند و علاوه بر این در برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی و انتخاب اصلح به مردم کمک کنند.

مسئول سازمان بسیج رسانه هرمزگان یادآور شد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب فرد شایسته به عنوان رئیس دولت یا عضو شورای اسلامی که در دو سطح ملی و محلی انجام می‌گیرد در همه شئون زندگی ما تأثیر چندین ساله دارد، از این رو انتخاب آگاهانه و توجه به عملکرد و برنامه‌های کاندیداها باید موردتوجه همگان قرار گیرد.