در وبینار دختران توانمند، شهر متعالی بررسی شد؛
عوامل فرهنگی، اجتماعی مؤثر بر کیفیت زندگی و احساس رضایت دختران جوان

به گزارش ایکنا، دومین روز وبینار علمی، تخصصی «دختران توانمند، شهر متعالی» امروز شنبه، 29 خردادماه با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و دیگر اساتید برجسته و صاحب‌نظر دانشگاهی (دانشگاه‌های تهران، خوارزمی، علوم انتظامی و ...) برگزار شد.

در ابتدای این وبینار که با تلاوت قرآن و پخش سرود ملی و سرود جهاد آغاز شد، نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و دهه کرامت در سخنان کوتاهی به موضوع اهمیت و نگاه ویژه به دختران پرداخت.

در ادامه، رضا صفری شالی، دبیر علمی وبینار و عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی نیز طی سخنانی به موضوع توانمندسازی دختران و توجه ویژه به این حوزه پرداخت و سپس، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سخنانی در مورد عوامل فرهنگی، اجتماعی مؤثر بر کیفیت زندگی و احساس رضایت دختران جوان ایراد کرد.

در ادامه، محسن سودمند، روان‌شناس و مشاور و عضو هیئت علمی انجمن آشنا در سخنانی به بررسی موضوع «تأثیر مؤلفه‌های شهری و فضای شهری بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی دختران» پرداخت.

همچنین، رضا صفری شالی، دبیر علمی وبینار و عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی نیز مطالبی پیرامون «زندگی روز مره دختران در شهر» ارائه کرد.

سپس، ناهید حسینی، هیئت علمی دانشگاه علوم انتظامی امین، موضوع «خانواده، اجتماع و دختران فراری» را مورد بررسی قرار داد و در ادامه نیز الهام درستیان، روانشناس و مشاوره خانواده سخنان خود را با موضوع «شهر مدرن و تأثیر آن بر دختران» ارائه کرد.

احمد غیاثوند، دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی نیز موضوع «شکل‌گیری هویت جنسی دختران در فضاهای عمومی» را مورد واکاوی قرار داد و در ادامه نیز ممقانیه، روانشناس و مشاور کودک و نوجوان با موضوع «دختران و امنیت در فضای عمومی» به سخنرانی پرداخت.

در ادامه، مهدیه محمدتقی‌زاده، عضو هیئت علمی و مشاور معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، موضوع «مشارکت اجتماعی دختران» را بررسی کرد و در پایان نیز رضا صفری شالی، دبیر علمی وبینار و عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی به جمع‌بندی مطالب ارائه شده در وبینار و پاسخ به تعدادی از سؤالات مطروحه از سوی کاربران پرداخت.