برپایی آئین سوگواری ماه محرم با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج مداحان و هیئت‌های مذهبی، شورای هماهنگی شبکه‌های هیئت و تشکل‌های دینی کشور در آستانه ماه محرم سال ۱۴۰۰ بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

قال رسول الله(ص) ان‌الحسین مصباح الهدى و سفینه النجاه؛ به درستى که حسین(ع) مصباح هدایت و کشتى نجات است». (سفینة البحار، ج ۱، ص ۲۵۷)

پیراهن محرم من را بیاورید

دارد زمان هیئت من دیر می‌شود

با روضه حسین نفس تازه می‌کنم

وقتی هوای شهر نفس‌گیر می‌شود

محرم رستاخیز جهانی آزادی‌خواهان و عدالت‌‌طلبان عالم است. پس از گذشت اعصار و قرون هنوز صدای هل من ناصر ینصرنی سرور آزادگان جهان در دهلیز زمان به گوش می‌رسد که همه حق‌طلبان عالم را به آزادگی و حق‌طلبی فرا‌می‌خواند.

حماسه شورآفرین هیئت‌های مذهبی، وعاظ، مداحان و خادمان هیئت‌ها در محرم سال قبل که با التزام و رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی همراه شد، الگویی کامل و ماندگار را برجای گذاشت که تحسین رهبر فرزانه انقلاب و رضایت همه متولیان و دست‌اندرکاران امور را به همراه داشت .

اینک در آستانه فرارسیدن محرم ۱۴۰۰ و دغدغه خادمان هیئت‌های مذهبی برای برگزاری باشکوه مجالس عزای حسینی(ع)، شورای هماهنگی شبکه‌های هیئت و تشکل‌های دینی کشور با بررسی تجربیات سال گذشته و با عنایت به گسترش واکسیناسیون عمومی، اعلام می‌دارد، تمامی هیئت‌های مذهبی و خادمان سیدالشهدا(ع) اعم از وعاظ و مادحین و ... با همه عشق و ارادت خود به آستان ملک‌پاسبان اباعبدالحسین(ع)، تمامی تمهیدات برپایی آئین سوگواری را باشکوه‌تر از همیشه و با رعایت همه شیوه‌نامه‌های بهداشتی مهیا کرده‌اند و امیدواریم که این خادمی‌ها موجبات رضایت قلب نازنین حضرت ولی عصر ارواحنا فداه را فراهم کند.

قطعا مسئولان امر با درک صحیح از اثر دعا و توسل در سلامت و عافیت جامعه دینی و همچنین، اذعان به رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی قشر مذهبی خود نیز سهم بسزایی در برپایی باشکوه مراسم غدیر و محرم خواهند داشت. امید است در واپسین روزهای دولت، نقطه سپیدی در کارنامه دولتمردان ثبت شود .

اکنون که در آستانه دهه ولایت هستیم، هیئت‌های مذهبی کشور با برپایی جشن‌های این دهه و به ویژه جشن‌های عید سعید غدیر خم، اذن عزای خود را از امیرالمؤمنین(ع) خواهند گرفت و مهیای حضور بزرگ خود در محرم و صفر خواهند شد .

در انتها، جامعه هیئتی کشور اعلام می‌دارد که برای تسریع واکسیناسیون سراسری آماده بهره‌گیری از ظرفیت عظیم هیئت‌های مذهبی و خدمت به مردم عزیز بوده تا با آرامش بیشتری در محرم و صفر و به ویژه رزمایش جهانی اربعین در کربلای معلای امسال توفیق عرض ارادت بیابند» .

مرا عهدی است با جانان که تا جان در بدن دارم

هوا داران کویش را چو جان خویشتن دارم