برگزیده کرمان در طرح «مهرواره همدل» به مرحله کشوری معرفی شد

به گزارش ایکنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان، حجت‌الاسلام مصطفی اژدری، مسئول طرح مهرواره همدل اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان از معرفی زهرا حسینی‌زاده از شهرستان ریگان در طرح «مهرواره همدل» در استان کرمان به مرحله کشوری خبر داد؛ و گفت: 14برگزیده به مرحله کشوری در طرح مهرواره همدل معرفی شدند که زهرا حسینی‌زاده از ریگان کرمان از برگزیدگان کشوری شمرده می شود.

وی با بیان این که خدمت به محرومین و جهادی کار کردن از خصوصیات این بانو محسوب می‌شود، تصریح کرد: ساخت مسکن برای خانواده‌ها، ساخت یک باب منزل مسکونی برای زن سرپرست خانوار، ساخت8 باب حمام و سرویس بهداشتی، آموزش خیاطی به بانوان و هدیه 5 عدد چرخ خیاطی، تأمین جهیزیه نوعروسان، حل مشکل آموزشی دانش‌آموزان نیازمند و خرید 20 عدد تبلت، جمع‌آوری و هزینه بیش از یک میلیارد کمک‌های مردمی و اشتغال‌زایی برای 6 خانواده با پرورش جوجه و گوسفند از اقدامات انجام شده زهرا حسینی‌زاده در ریگان کرمان شمرده می‌شود.

مسئول طرح مهرواره همدل استان بیان داشت: از مهر ماه گذشته تا کنون قریب به مبلغ 3 میلیارد تومان از طریق شبکه‌ای که ایجاد کرده و کمک خیرین به نیازمندان محلات از طریق امام جماعت محله‌ها و روستاها کمک کرده است. آرای مردمی مهرواره همدلی در سطح کشوری آغاز شده و مردم می‌توانند جهت رأی دادن به خانم حسینی عدد 16 را به سرشماره 3000212 ارسال کنند.

گفتنی است، در طرح «مهرواره همدل» دو هزارو پانصد و شصت مسئله در استان کرمان ثبت و حل شد.