برپایی اختتامیه جشنواره حدیث آجا با تجلیل از 50 برگزیده

به گزارش ایکنا، آیین اختتامیه دهمین دوره جشنواره سراسری حدیث ارتش، صبح فردا، دوشنبه، چهارم مردادماه با حضور مسئولان و فرماندهان لشکری و مهدی قره‌شیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در سالن شهید مطهری نیروی پدافند هوایی برگزار می‌شود.

دهمین جشنواره سراسری حدیث آجا با محوریت حکمت‌های نهج‌البلاغه براساس کتاب زمزم، حکمت مشتمل بر ترجمه و مفاهیم ۱۱۰ حکمت آغازین نهج‌البلاغه ویژه کارکنان پایور و وظیفه، بانوان شاغل و خانواده‌های کارکنان ارتش و دانشجویان دانشگاه‌های آجا از سوی سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران برپا شد.

مرحله مقدماتی این جشنواره براساس حکمت‌های ۱ تا ۴۰ نهج‌البلاغه در هفته اول اسفندماه 99 و با حضور 20 هزار شرکت‌کننده از یگان‌های ارتش برگزار‌ شد. مرحله سراسری نیز با راهیابی 276 برگزیده، براساس حکمت‌های ۱ تا ۱۱۰ نهج‌البلاغه در خردادماه ۱۴۰۰ برپا شد و از این تعداد 50 نفر انتخاب شدند که فردا، طی مراسمی از آنها با اهدای لوح تقدیر و هدیه، تجلیل به عمل می‌آید.