اجرای طرح سوگواره بصیرت عاشورایی در 30 بقعه متبرکه هرمزگان

حجت‌الاسلام مصطفی آزادی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه هرمزگان، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: طرح سوگواره بصیرت عاشورایی 1400 در بقاع متبرکه استان با شروع ایام محرم به اجرا در می‌آید و با توجه به وضعیت قرمز کرونایی هرمزگان این طرح در بیش از 30 بقعه متبرکه سطح استان با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی اوقاف هرمزگان تصریح کرد: شعار طرح سوگواره بصیرت عاشورایی در سال جاری «ایران بهتر در سایه‌سار اهل بیت(ع) توأم با جهاد و تلاش و خودکفایی» است و سعی داریم تمام توان خود را برای عملی کردن این شعار به کار ببندیم.

آزادی ادامه داد: سیاه‌پوش کردن و آماده‌سازی فضاهای روباز در بقاع متبرکه و فضای پیرامونی این بقاع،  آماده‌سازی جایگاه در صحن بقاع متبرکه برای برگزاری مجالس و حضور هیئات مذهبی، تعویض پرچم بقاع متبرکه با بیرق عزای سیدالشهدا(ع)، برگزاری مراسم شب و روز تاسوعا و عاشورا و همچنین اقامه نماز تاسوعا و عاشورا، برپایی خیمه‌های معرفت، برگزاری مراسم چهارپایه خوانی با همکاری کانون مداحان استان در بقاع متبرکه، راه‌اندازی کاروان‌های عزای خودرویی، ترویج و مشارکت در برپایی روضه‌های خانگی با پویش «هر خانه یک حسینه»، برگزاری ویژه‌برنامه‌های «شیرخوارگان حسینی» و «احلی من العسل» با حضور محبین اهل بیت(ع) از اهم برنامه‌های فرهنگی است که در این طرح به مدت 13 روز در دهه اول محرم اجرا می‌شود.

وی عنوان کرد: توزیع غذای متبرک در بیمارستان‌های مرکز درمان کرونا، حمایت از مبلغین، ذاکرین و مداحان بومی که به نوعی از شیوع ویروس کرونا آسیب دیدند و اجرای نیات مرتبط موقوفات از جمله برنامه‌های اجتماعی ما در طرح سوگواره بصیرت عاشورایی است.

معاون فرهنگی اوقاف هرمزگان در پایان یادآور شد: بیش از 35 مبلغ بومی و 17 مبلغ اعزامی در برگزاری طرح سوگواره بصیرت عاشورایی به مدد و همراهی اصحاب، هیئت‌امنا و خادمین بقاع متبرکه خواهند آمد و ان‌شاءالله بتوانیم این طرح را درخور شأن ایام سوگواری آقا عبدالله الحسین(ع) اجرا کنیم.