طرح‌های جدید سربازان گمنام اردبیل برای مقابله با جنگ نرم آغاز می‌شود

رضازاده// طرح‌های جدید سربازان گمنام اردبیل برای مقابله با جنگ نرم آغاز می‌شودبه گزارش ایکنا از اردبیل، سرهنگ پاسدار شکر عبدی، جانشین سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل، 26 مردادماه در مراسم یادواره شهدای استان اردبیل، اظهار کرد: فرهنگ عاشورایی ضامن اقتدار نظام مقدس ایران اسلامی بوده که نتوانسته با مؤلفه‌های مختلف دین اسلام را در جهان احیا و زنده نگه‌ دارد.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با تأسی مکتب امام حسین(ع) در برابر مستکبران به گفتمانی ارزشمند و متعالی تبدیل شده است، گفت: تمام سعی و تلاش ما بر این بوده تا بتوانیم عزت و اقتدار امت اسلامی را نهادینه‌سازی کنیم که به همین منظور راهی برای دشمنان جز ناکامی و ذلت باقی نمانده است.

جانشین سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام در عرصه‌های مختلف با تمسک به فرهنگ عاشورایی توانسته رمز ماندگاری را به نمایش بگذارد و شهدای انقلاب اسلامی با صلابت و شکوه تمام سعی کردند دشمنان را در تمامی عرصه‌ها نابود کنند.

عبدی بیان کرد: راه رسیدن به عزت و خوداتکایی در کشور یک مسیر ضروری و حیاتی است که در این زمینه با انجام حرکات سازنده و ماندگار درصدد هستیم نسبت به محرومیت‌زدایی و داشتن روحیه جهادی اقدام کنیم که این مسئله به‌عنوان اولویت اساسی و مهم برای همگان مطرح است.

وی تصریح کرد: طرح‌های جدیدی توسط سربازان بی‌ادعا و خدمتگزاران بسیج و سپاه در حال آغاز بوده که درصدد هستیم با تولید محتوای اثربخش در راستای مقابله با تهاجمات دشمنان و به‌کارگیری ظرفیت قدرتمند در برابر این تهاجمات ایستادگی کنیم.

جانشین سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل تصریح کرد: یکی از رویکردهای مهم بسیج و سپاه محرومیت‌زدایی مناطق محروم و حاشیه‌نشین بوده که به همین منظور تمهیداتی اساسی و مهم اندیشیده شده است.