سومین پیاده‌روی حسینی انجمن‌های قرآنی عراق برگزار شد + عکس

به گزارش ایکنا به نقل از شبکه جهانی الکفیل، مرکز آموزش قرآن کریم وابسته به آستان مقدس عباسی(ع) در راهپیمایی سالانه قرآنی حسینی که از سوی اتحادیه انجمن‌ها و تجمعات قرآنی عراق و با همکاری آستان‌های مقدس حسینی و عباسی(علیهما‌السلام) برگزار شد، حضور داشت.
 
این راهپیمایی که با مشارکت جمعیت‌های قرآنی بیش از 13 استان عراق برگزار شد، از حرم مطهر حضرت عباس(ع) آغاز شد و راهپیمایان با عبور از بین‌‌الحرمین به حرم مطهر امام حسین(ع) رسیدند و با مرثیه‌خوانی برای حضرت سیدالشهدا(ع) عزاداری کردند.
 
راهپیمایی مذکور با محفل قرآنی در صحن حرم مطهر امام حسین(ع) به پایان رسید و در این محفل برنامه‌های متنوعی از جمله قرائت قرآن و مرثیه‌خوانی انجام شد.
 
شایان ذکر است، مرکز آموزش قرآن کریم آستان مقدس عباسی یکی از مراکز علمی قرآن این آستان محسوب می‌شود که با هدف نشر علوم قرآنی و کمک به آماده‌سازی یک جامعه قرآنی کارآمد تأسیس شده است.