رئیس‌جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:
نظرات نخبگان و ظرفیت‌های تشکل‌های اقتصادی برای نظارت بر زنجیره تأمین کالا مورد استفاده قرار گیرد

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، ستاد هماهنگی اقتصادی دولت صبح امروز، یکشنبه 14 شهریور، به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی تشکیل جلسه داد.

در این نشست مهمترین مسائل اقتصادی کشور ازجمله راهکارهای نظارت و تضمین سلامت زنجیره تامین، توزیع و مصرف کالاهای اساسی در دستور کار قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در این جلسه وزیر صنعت، معدن و تجارت را مأمور کرد گزارش کاملی از زنجیره تأمین، توزیع تا مصرف کالاهای اساسی و راهکارهای نظارت دقیق و شفاف و تضمین سلامت این زنجیره تهیه و به ستاد هماهنگی اقتصادی ارائه کند.

حجت‌الاسلام رئیسی بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت همکاری اتحادیه‌های صنفی، بسیج اصناف و تشکل‌های بازار برای نظارت دقیق‌تر بر زنجیره تولید، توزیع و مصرف تاکید کرد.

حجت‌الاسلام رئیسی همچنین استفاده از دیدگاه‌های نخبگان و صاحب‌نظران اقتصادی کشور در چارچوب جلسات و نشست‌های کارگروه‌های زیرمجموعه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت را در امر نظارت ضروری و راهگشا دانست.