در دوران شیوع کرونا انجام می‌شود؛
تداوم خدمات اجتماعی امامزادگان با شعار «بقاع تعطیل نیست»

تداوم خدمات اجتماعی امامزادگان با شعار «بقاع تعطیل نیست»به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، رضا معممی مقدم، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های این سازمان درباره ارائه خدمات اجتماعی امامزادگان و بقاع متبرکه در دوران شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: امامزادگان و بقاع متبرکه در دوران شیوع ویروس کرونا و در زمان تعطیلی اماکن مذهبی با شعار «بقاع تعطیل نیست» خدمات اجتماعی ارزشمندی را ارائه داده‌اند که این خدمات هنوز هم ادامه دارد.

وی ادامه داد: اجرای طرح «آرامش بهاری» در حوزه خیمه‌های معرفت به برپایی ایستگاه‌های سلامت تغییر کرد و در ۲۷۹ بقعه کارگاه‌های تولید ماسک و لباس راه‌اندازی شد؛ بقاع متبرکه و امامزادگان در این مدت با تولید ماسک و طبخ غذا برای کادردرمانی بیمارستان‌ها و گروه‌های جهادی، خدمات ارائه می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در ابتدای شیوع ویروس کرونا با توجه به اینکه گروه‌های جهادی در قالب مُبلغین نمی‌توانستند، خدمات‌رسانی کنند در زمینه تغسیل و تدفین اموات کرونایی کمک‌هایی را انجام دادند؛ همچنین در بیمارستان‌هایی که کمبود نیرو وجود داشت، توزیع دارو و پشتیبانی از سوی خدام افتخاری و مُبلغان صورت گرفت؛ در اغلب بقاع متبرکه استان‌ها نیز موکب راه‌اندازی شد و غذای نذری تبرکی توسط این مراکز پخش شد.

معممی مقدم افزود: تاکنون تعداد ۲۸ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۷۳ عدد ماسک تولید شده که از این تعداد ۲۲ میلیون و ۳۵۵ هزار و ۴۷۳ عدد بین مردم توزیع شده و تعداد ۶ میلیون و ۱۷۴ هزار ۶۰۰ عدد ماسک نیز در اختیار بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه ۶۲ هزار و ۲۷۰ دست گان تولید شده که به‌صورت رایگان بین بیمارستان‌ها توزیع شده است، گفت: تعداد ۱۰ میلیون ۱۷۹ هزار ۱۸۸ پرس غذای گرم در بین بیمارستان‌ها و نقاهتگاه‌ها توزیع شده است؛ همچنین ۳ هزار و ۲۴۹ تخته پتو و ملحفه در اختیار بیمارستان‌ها قرار داده شده است.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه یک هزار و ۴۲۵ چرخ خیاطی در تولیدی‌ها استفاده شده که بالای ۹۰ درصد آنها توسط خیرین تهیه شده است، یادآور شد: میزان توزیع محلول ضدعفونی‌کننده بین مردم و مراکز درمانی (وایتکس، الکل و ...) ۲ میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۶۵ لیتر بوده است.

معممی مقدم تأکید کرد: با توجه به درخواست هلال احمر ۱۳۵ هزار و ۴۹ تخت به‌صورت بالقوه و بالفعل برای نقاهتگاه و پذیرش بیماران کرونایی در بقاع متبرکه در شرایط بحرانی آماده و فراهم شده است.

وی با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ قلم کالا و تجهیزات پزشکی اعم از کپسول اکسیژن، دستگاه ونتیلاتور، دستگاه پلاسما فریز، دستگاه ضدعفونی و تب‌سنج تهیه و در مراکز درمانی توزیع شده است، اظهار کرد: حدود سه میلیارد تومان هزینه دارو و درمان به بیماران کرونایی و شش میلیارد تومان کمک نقدی به بیمارستان‌های درگیر کرونا پرداخت شده است.