مسلمانان اوکراین خون خود را به نیازمندان اهدا کردند +عکس

به گزارش ایکنا؛ به نقل از اوکرانیا پرس، در چارچوب برگزاری پویشی با همکاری مراکز فرهنگی، بانک خون و وزارت دفاع اوکراین، دهها نفر از مسلمانان این کشور در مراکز فرهنگی شهرهای کییف و اودسا، حضور یافته و خون خود را به نیازمندان اهدا کردند.
 
 «اولینا میروننکو» فعال اجتماعی و رئیس جمعیت بانوان مسلمان «مریم» در اوکراین، درباره این پویش اظهار کرد: ایده اهدای خون از آیه شریفه قرآن کریم که می‎‌فرماید: «و من أحیاها فکأنما أحیا الناس جمیعاً» گرفته شده است.
 
وی افزود: این اقدام در بحبوحه جنگ با جدایی‌طلبان در شرق اوکراین به عنوان نوعی حمایت مادی و معنوی از جامعه است که مسلمانان به عنوان بخشی از این جامعه می‌توانند خونه خود را به افراد نیازمند اهدا کنند.
 
میروننکو تأکید کرد: در این پویش در شهر کییف 56 نفر مشارکت داشتند و بحمدالله 23 لیتر خون جمع‌آوری شد و امیدواریم بیمارانی که نیاز به چنین حمایت‌هایی برای بهبودی خود دارند، بتوانند از این خون‌ها استفاده کنند.