حضور ۹ قزوینی در مرحله نیمه‌نهایی مسابقات سراسری قرآن

رقابت 9 قزوینی در مرحله نیمه‌نهایی دوره چهل‌وچهارم مسابقات سراسری قرآن

علی عظیمی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، اظهار کرد: 9 نفر از استان قزوین شامل سه خانم و 6 آقا به مرحله نیمه‌نهایی چهل‌وچهارمین دوره از مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف راه پیدا کردند؛ مقرر شده است مرحله نیمه‌نهایی به‌صورت تصویری در استان ضبط و به تهران ارسال شود.

وی ادامه داد: این رقابت در استان قزوین 25 مهر با حضور شرکت‌کنندگان برگزار و فیلم ضبط شده برای داوری به تهران ارسال خواهد شد. ناظر و هادی حافظ نیز از تهران به قزوین اعزام شده و قرعه‌ها را ارائه خواهند کرد. تلاوت‌های ضبط شده به تهران ارسال خواهد شد تا توسط داوران ارزیابی شود؛ داوری به‌صورت یکپارچه در تهران انجام و نتایج تا یک هفته پس‌ازآن مشخص خواهد شد.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین خاطرنشان کرد: در بخش آقایان در رشته‌های قرائت تحقیق سیدمصطفی حسینی، علی متولی و میثم سروری‌فر؛ در حفظ کل سعید علی‌اکبری، در 20 جزء محمدجواد مهجور و در رشته ترتیل مهدی جوزی با هم به رقابت خواهند پرداخت.

عظیمی در پایان افزود: در بخش بانوان راه‌یافته به مرحله نیمه‌نهایی نیز سیده مهناز حسینی و سکینه صفری در رشته حفظ کل و مریم سیاهکالی در حفظ 20 جزء با دیگر متسابقین رقابت خواهند کرد.