قاسمی:
نهضت مسکن‌سازی در فارس با احداث ۱۲۰ هزار خانه آغاز می‌شود

به گزارش ایکنا از فارس، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی شامگاه پنج‌شنبه، 22 مهرماه در جلسه شورای اداری استان فارس که با حضور رئیس‌جمهور و هیئت دولت و دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، به مسئله مسکن اشاره کرد و گفت: در بحث زیرساخت‌های مسکن مهر مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.

وی افزود: از 2 میلیون مسکنی که قرار شد در کشور احداث کنیم، سهم استان فارس 120 هزار مسکن است که برای این کار در اکثر شهرهای استان زمین داریم و به زودی نهضت مسکن‌‌سازی را در فارس آغاز خواهیم کرد.

قاسمی در ادامه سخنان خود به وضعیت راه‌های استان فارس اشاره کرد و گفت: آزادراه شیراز ـ اصفهان بزرگترین آزادراه کشور است و به دلایل مختلف باید قطعه ۷ و ۸ ایجاد شود تا توزیع ترافیک اتفاق بیفتد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا پایان امسال قطعه ۶ این آزاد راه تمام می‌شود، افزود: قطعه ۷ و ۸ نیز قبل از سفر توافق با سرمایه‌گذار انجام شد و این آزادراه می‌تواند آزادراه بوشهر را کامل کند. قطعه ۸ نیز تا ۲.۵ سال طول می‌کشد اما عملیات اجرایی شروع می‌شود.

وی با تصریح اینکه تکمیل آزادراه محور جهرم ـ لار نیز مورد توجه قرار گرفته است، بیان کرد: همچنین ۱۰۰ میلیارد برای رفع نقاط حادثه خیز در نظر گرفته شده است. 

قاسمی با بیان اینکه برای بزرگراه دشت ارژن ـ قائمیه ۴۰ میلیارد تومان اعتبار گذاشته شده است، گفت: راه‌آهن نیز با تهاتر نفت و اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان سرعت می‌گیرد و در یک ماه آینده قراردادها اجرایی می‌شود و البته پروژه‌های دیگر هم در زمینه راه در فارس مد نظر است.

وی همچنین با یادآوری اینکه باند کوار ـ عسلویه که اعتبارات خوبی برای آن پیش‌بینی شده ‌است و ظرف یک ماه آینده با سازندگان شروع می‌کنیم، از پیش بینی 1000 میلیارد تومان، به غیر از سهم بخش مشارکت کننده در این پروژه خبر داد.