فرازی از تلاوت «وحید نظریان» از سوره حجرات + فیلم

به گزارش ایکنا، وحید نظریان، قاری کشورمان و از فعالان قرآنی استان کرمانشاه در آستانه ولادت حضرت محمد(ص)، روز اخلاق و مهرورزی، فایل تصویری از تلاوت خود از سوره مبارکه حجرات را ارائه کرده است. 

این مدرس قرآن در این ویدئو آیه 7 و 8 سوره مبارکه حجرات را قرائت کرده است. 

{$sepehr_media_2218259_400_300}
 
 
وَاعْلَمُوا أَنَّ فِيكُمْ رَسُولَ اللَّهِ لَوْ يُطِيعُكُمْ فِی كَثِيرٍ مِنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِي قُلُوبِكُمْ وَكَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْيَانَ أُولَئِكَ هُمُ الرَّاشِدُونَ ﴿۷﴾
و بدانید رسول خدا در میان شماست، که اگر در بسیاری از امور رأی شما را پیروی کند خود به رنج و زحمت می‌افتید و لیکن خدا مقام ایمان را محبوب شما گردانید و در دلهاتان نیکو بیاراست و کفر و فسق و معصیت را زشت و منفور در نظرتان ساخت. اینان به حقیقت اهل صواب و هدایتند.
 
فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَ نِعْمَةً وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ ﴿۸﴾
این مقام بر آنان به فضل خدا و نعمت الهی حاصل شد و خدا (به احوال بندگان) دانا و (به صلاح نظام عالم) آگاه است.