امروزه ساعتهای زیادی از وقت خود را در شبکههای اجتماعی در حال گفتوگو با دوستان و تبادل اطلاعات با دیگران هستیم، اما بهتر است اول برای خانوادهمان آنلاین باشیم؛ هیچ کس و هیچ چیز جای آنها را پر نمیکند.

به گزارش ایکنا، از زمانی که فضای مجازی جای خود را در زندگی ما بازکرده است ساعتهای زیادی از وقت خود را در شبکههای اجتماعی در حال گفت و گو با دوستان و تبادل اطلاعات با دیگران هستیم. مطابق پژوهشها بهطور متوسط روزانه بین ۷ تا ۱۱ ساعت از وقت خود را با گوشی تلفن همراه در شبکههای اجتماعی هستیم.
بین رفقا، همکاران، دوستان و افراد تازهای که بهواسطه فعالیت در شبکههای اجتماعی با آنها آشنا میشویم. گاهی در تمام ساعات شبانهروز آنلاین هستیم و از گپ زدن با دیگران خسته نمیشویم. اعتیاد به گوشی هوشمند و شبکههای اجتماعی اغلب به حذف ارتباط فیزیکی و عاطفی با اطرافیان منجر میشود.
یادمان باشد ماقبل از هر دوست جدید و هرگونه ارتباط مجازی یک خانواده داریم. از خودمان بپرسیم آیا برای آنها هم وقت میگذاریم؟ آیا حواسمان به آنها هم هست؟ مراقب ناراحتی و دلخوری پدر و مادرمان هستیم؟ بهتر است اول برای خانوادهمان آنلاین باشیم؛ هیچکس و هیچچیز جای آنها را پر نمیکند.
در همین راستا مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به تهیه کلیپهایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانهای کرده است که در ادامه میبینید.
{$sepehr_media_2220028_400_300}