آغاز جشنواره فیلم مسلمانان در آمریکا

به گزارش ایکنا به نقل از TMJ4، جانان نجیب، بنیانگذار جشنواره فیلم مسلمانان میلواکی اظهار کرد: هر نوعی از هنر زبان مشترک بین مردم است. اسلام‌هراسی در آمریکا بیداد می‌کند و ما می‌خواستیم فرصتی برای گفت‌وگو فراهم کنیم.

این جشنواره برای نخستین بار در سال 2015 کار خود را آغاز کرد و در این مدت فیلم‌های بسیاری در این جشنواره در مورد اسلام و مسلمانان به نمایش درآمده است.

یکی از فیلم‌های جشنواره امسال مستندی به نام شهرِ علی (City of Ali) است. این مستند روایتگر مرگ محمد علی کلی، اسطوره بوکس و نوع نگاه مردم شهر زادگاهش در کنتاکی و جهان است.

گراهام شلبی، کارگردان این مستند گفت که او و گروه سازنده فیلم پنج سال روی این مستند کار کردند و از اینکه توانسته است نشان دهد چگونه یک مرد مسلمان توانست کل ملت را متحد کند، هیجان زده است.

این جشنواره از دیروز پنجشنبه آغاز شده ست و تا روز یکشنبه (2 آبان) ادامه دارد.