دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اعلام کرد:
ثبت‌نام در جشنواره قرآنی هدهد تا ۱۵ آبان ادامه دارد

ثبت‌نام در جشنواره قرآنی هدهد تا ۱۵ ابان ماه ادامه داردبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در ادامه روند ثبت‌نام بیست‌و‌ششمین جشنواره قرآنی هدهد، محمد دهقانی فیروزآبادی، ریاست دانشگاه در بخش قرائت ترتیل و معارفی این جشنواره ثبت‌نام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، جشنواره قرآنی را فرصتی بسیار ارزشمند در راستای کسب معارف دینی و محک زدن توانایی‌های افراد در زمینه‌های مختلف برشمرد و بار دیگر بر حضور تمامی دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این جشنواره تأکید کرد.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: حضور در این جشنواره علاوه بر لوح تقدیر و هدایای نقدی برای برگزیدگان در هر مرحله، دارای امتیاز فرهنگی ویژه اساتید، نمره آموزشی ویژه کارکنان و برخورداری از امتیازات فرهنگی و قرآنی ویژه دانشجویان نیز است.

وی بیان کرد: ثبت نام در جشنواره قرآنی هدهد تا ۱۵ آبان‌ماه ادامه دارد و تمامی اساتید و کارکنان (اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی) و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به آدرس http://quran.behdasht.gov.ir/login در این جشنواره که در سه مرحله دانشگاهی، سراسری و ملی برگزار می‌شود، ثبت‌نام کنند.

دهقانی فیروزآبادی یادآور شد: همچنین کسانی که ثبت‌نام به هر دلیلی برای آنان مقدور نیست، می‌توانند با دبیرخانه این جشنواره با شماره ۰۵۶۳۲۳۹۵۳۳۲ تماس بگیرند.