علی مطیعی بیان کرد:
جذب فارغ التحصیلان دانشگاه مذاهب اسلامی در دستگاه‌های دولتی

دانشگاه مذاهب اسلامی در سال‌های اخیر با جذب دانشجویان و آموزش آنها قدم‌های مهمی در تقریب مذاهب برداشته است.

علی مطیعی، سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا شرح مختصری از فعالیت‌های این دانشگاه ارائه کرده است.

{$sepehr_media_2221852_400_300}

 

دانشگاه مذاهب اسلامی حدود 27 سال است که تاسیس شده است. کار از مجتمع عالی فقه شروع شد و الان به جایی رسیده که آمادگی این را دارد که چندین دانشکده از جمله دانشکده‌های ارتباطات، روانشناسی، علوم تربیتی و حقوق زنان، تاسیس کند و به برکت این روزهایی که ما در آن واقع شدیم، انشاء‌الله اولین دانشکده‌مان را بعد از این چند سال تاخیر، تاسیس می‌کنیم؛ دانشکده فقه و به تدریج در ماه‌های آینده با مجوز‌هایی که از وزارت علوم دریافت کرده‌ایم راه‌اندازی خواهد شد و دیگر دانشکده‌ها را به مرور تشکیل می‌دهیم.

ما حدوداً 20 عضو هیئت علمی تمام وقت داریم و از خدمات 200 هیئت علمی مدعو که از استادان برجسته سایر دانشگاه‌ها استفاده می‌کنیم. جوی که اکنون در سیستم مدیریت و کارکنان دانشگاه‌ وجود دارد، جو دوستانه است. دانشجویان ما با مذاهب مختلف خیلی دوستانه در کنار هم تحصیل می‌کنند، به اردو می‌روند و بعضاً با هم ازدواج کرده‌اند و سالهاست که با تفاهم زندگی می‌کنند.

اساساً تقریب عملی که یکی از وظایف مجمع جهانی تقریب است در دانشگاه به صورت خیلی واضح و ملموس قابل مشاهده است. ما اساتید برجسته‌ای از فارغ‌التحصیلان دانشکده‌مان در دانشکده‌های دیگر داریم، قضات خیلی مبرز و کار آزموده الان از بین فارغ التحصیلان ما و از کسانی که در فقه شافعی و حنفی تحصیل کرده‌اند به دستگاه قضایی معرفی شده‌اند و این سهمیه‌ها هر سال افزایش پیدا می‌کند و طبق گزارشی که به من دادند، فارغ التحصیلان ما علیرغم کمبود شغل، جذبشان در دستگاه‌های حاکمیتی و دستگاه‌های دولتی و حتی بخش خصوصی بیش از فارغ التحصیلان دانشگاه‌های دیگر است.

امیدمان این است که اساتید محترم، چهره‌‌های که جنبه تقریبی دارند و حرفشان در جهان اسلام نافذ است به کمک به ما بیایند که بتوانیم وظایف‌مان را بیشتر محقق کنیم.