پرونده برجام در صداوسیما باز می شود

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، مستندهای شبکه افق در هفته جاری به این شرح است:

مهرجان

این مجموعه مستند در پنج قسمت به تهیه کنندگی و کارگردانی سیدروح الله راوی مقدم تولید شده است و سعی دارد جاذبه‌های گردشگری و آداب و رسوم قوم‌های محلی استان کهکیلویه و بویر احمد را به تصویر بکشد.
علاقه‌مندان به این مجموعه می‌توانند آن را از شنبه تا چهارشنبه این هفته ساعت ۱۷ و تکرار آن را روز بعد ساعت ۰۴ از قاب شبکه افق به تماشا بنشینند.

میوه‌ها روی درخت مانده اند

این مجموعه مستند در هشت قسمت به تهیه کنندگی احمد شفیعی و کارگردانی علی خسروی تولید شده است و با موضوع اهمیت کشاورزی در ایران و مشکلات پیش روی کشاورزان مهمان خانه مخاطبین خواهد بود.
علاقه‌مندان به این مجموعه می‌توانند این مجموعه را از شنبه تا چهارشنبه این هفته ساعت ۱۸ و تکرار آن را روز بعد ساعت ۰۴:۳۰ و ۱۲:۰۰ از قاب شبکه افق به تماشا بنشینند.


بی‌قانون

این مستند تک قسمتی به تهیه کنندگی داوود مرادیان و کارگردانی سینا حاجی لو تولیده شده و با موضوع قاچاق کالا در ایران و راهکارهای مقابله با آن مهمان خانه مخاطبان خواهد بود.
علاقه‌مندان به این مستند می‌توانند آن را امروز (شنبه) ساعت ۲۰:۳۰ و تکرار آن را روز بعد ساعت ۰۷:۳۰ و ۱۳:۰۰ از قاب شبکه افق به تماشا بنشینند.

بند یک دو سه

این مجموعه مستند در سه قسمت به تهیه کنندگی احمدرضا زارعی و کارگردانی محمدسعید غلامی تولید شده است و با موضوع رویکرد تاریخی به تاریخچه برجام، در قاب شبکه افق جای گرفته است.

نکته قابل توجه در این مجموعه آن است که در کنار ارائه مستندات با کارشناسان و مرتبطان این مسئله نیز به گفتگو نشسته‌اند.

علاقه‌مندان به این مستند می‌توانند این مجموعه را از دوشنبه تا چهارشنبه این هفته ساعت ۲۰ و تکرار آن را روز بعد ساعت ۰۲ و ۷ و ۱۲:۳۰ از قاب شبکه افق به تماشا بنشینند.