مدیرکل آموزش و پرورش بیان کرد:
بازگشایی حضوری مدارس مقطع متوسطه دوم در گلستان

باز گشایی مدارس مقطع دوم متوسطهبه گزارش ایکنا از گلستان، احسان گوهری‌راد، مدیر‌کل آموزش ‌و‌پرورش گلستان‌ شامگاه گذشته 14 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران بیان کرد: مدارس مقطع متوسطه دوم در گلستان از امروز شنبه ۱۵ آبان به‌صورت حضوری آغاز می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه مدارسی که توانسته باشند مجوزهای لازم را از کارگروه سلامت آموزش و پرورش استان اخذ کنند، می‌توانند آموزش حضوری خود را شروع کنند، افزود: کلاس‌های درس باید به‌صورت زوج و فرد و کمتر از ۱۵ نفر برگزار شده و فضای آموزشی هم باید تهویه هوای مناسب داشته باشد و همچنین برای جلو‌گیری از ازدحام زمان ورود و خروج دانش آموزان به حیاط مدرسه از سوی شورای مدرسه متغیر هستند.

گوهری راد بیان کرد: هم‌اکنون بیش از ۷۵ درصد دانش‌آموزان دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و امیدواریم همه دانش آموزان برای واکسیناسیون اقدام کنند.