افتتاح مرکز گفت‌و‌گوی ادیان در کلیسای ارتودکس مصر

افتتاح مرکز گفت‌و‌گوی ادیان در کلیسای ارتودکس مصربه گزارش ایکنا به نقل از الیوم السابع، مراسم افتتاح این مرکز روز شنبه، 15 آبان‌ماه با حضور سامی فوزی، رهبر اسقف‌های منطقه اسکندریه وابسته به کلیسای اسقفی انگلیکن مصر، شمال و شاخ آفریقا و تئودوروس دوم، از روحانیون ارشد مسیحیان ارتودکس(بطریرک) افتتاح شد.

سامی فوزی طی سخنانی در این مراسم با اشاره به افتتاح مرکز مطالعات و گفت‌و‌گوی ادیان، این اقدام را گامی مهم در غنای فعالیت‌های مربوط به گفت‌و‌گوی ادیان برشمرد.

وی افزود: کلیسای اسقفی در تلاش است که مرکز مطالعات اسلامی ـ مسیحی «مطران منیر حنا» را نیز افتتاح کند و اهتمام کلیساهای مصر به مطالعات اسلامی ـ مسیحی روابط اسلام و مسیحیت را تقویت می‌کند.

بنا بر این گزارش، مرکز تازه تأسیس مطالعات و گفت‌و‌گوی ادیان قرار است در زمینه گفت‌و‌گوی بین ادیان و خدمت به شورای کلیساهای خاورمیانه و شورای کلیساهای مصر فعالیت‌های اثربخشی انجام دهد.

افتتاح مرکز گفت‌و‌گوی ادیان در کلیسای ارتودکس مصر

افتتاح مرکز گفت‌و‌گوی ادیان در کلیسای ارتودکس مصر