به گزارش ایکنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان، پیرو دو سفر قبلی سید ابراهیم رئیسی رئیس، جمهور به استان خوزستان، عصر سه شنبه 18 آبان جلسه هماهنگی و توافق دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل برای اجرای طرحهای اولویت دار این استان به ریاست معاون اول رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
محمد مخبر، در این جلسه با اشاره به مشکلات استان خوزستان، شهر اهواز و برخی شهرستانهای دیگر استان در زمینه عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم و مصارف کشاورزی و همچنین مشکلات آبگرفتگی شهرهای این استان بر ضرورت اتمام و تکمیل طرحهای مرتبط با فاضلاب اهواز، طرح آبرسانی غدیر و جمعآوری آبهای سطحی تاکید کرد.
معاون اول رئیس جمهور ضرورت همکاری دولت و بخش خصوصی برای اتمام طرحهای نیمه تمام عمرانی و اقتصادی را خاطرنشان ساخت.
در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، نفت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رفاه، کار و تامین اجتماعی، جهاد کشاورزی معاون اجرایی رئیس جمهور، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، استاندار خوزستان و معاونین وزرا و نمایندگان دستگاه های مختلف حضور داشتند، تصمیمات و ترتیبات لازم در خصوص توافقات میان دستگاه های اجرایی و بانکهای عامل با استانداری خوزستان به منظور اجرای طرحهای اولویت دار عمرانی و نیز طرحهای اقتصادی در راستای اشتغال زایی جوانان و رفع مشکلات زیرساختی در این استان اتخاذ شد.