برگزاری تورهای صنعتی به منزله حمایت از سرمایه‌گذاران اردبیلی است

شهرک صنعتی اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبيل، بهزاد مهدوی، معاون صنایع کوچک شهرک‌های صنعتی اردبیل، چهارم آذرماه، در بازدید از شهرک صنعتی 2 اردبیل، اظهار کرد: تورهای صنعتی در جهت افزایش سطح دانش و بهره‌وری واحدهای تولیدی برگزار می‌شود که تور صنعتی بازدید واحدهای تولیدی استان کردستان از شهرک صنعتی اردبیل 2 نیز در این راستا بوده است.

وی ادامه داد: برگزاری تورهای صنعتی یکی از انواع حمایت‌های شرکت شهرکهای صنعتی از سرمایه‌گذاران است که در این نوع حمایت، تولیدکنندگان در قالب تورهای صنعتی می‌توانند از واحدهای تولیدی موفق بازدید نموده و از نزدیک به تبادل اطلاعات بپردازند.

مهدوی افزود: با حضور واحدهای تولیدی در تورهای صنعتی، علاوه بر آشنایی آنها با راهکارهای موفقیت، زمينه ایجاد تبادل نظر در عرصه صنعت و بالا بردن توان علمي مديران و صاحبان صنايع نیز فراهم می‌شود.

معاون صنایع کوچک شركت شهرك‌هاي صنعتي استان اردبيل، تصریح کرد: در این بازدید، صاحبان واحدهای تولیدی استان کردستان، از دو واحد صنعتی صدف‌داش و آذر ساروج بازدید نموده و در پایان نشستی نیز با اعضای شرکت خدماتی شهرک صنعتی اردبیل 2 داشتند.

مهدوی اضافه کرد: در این نشست مشترک، مشکلات و تجربیات طرفین مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا این بازدیدها در جهت هم‌افزایی و تدوین راهکارهای مشترک برای حل مشکلات مشابه هم ادامه یابد.