ابعاد شخصیتی سردار سلیمانی برای نسل‌ جوان تبیین شود

سعید احمدی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سعید احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، شب گذشته، ۸ آذرماه در جلسه هم‌اندیشی دومین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: امسال این رویداد و رحلت عالم جلیل‌القدر آیت‌الله مصباح یزدی با ایام فاطمیه (س) مقارن شده است و مراسمی که تدارک دیده می‌شود باید بر این سه محور تکیه داشته باشد.

وی به مردمی‌سازی مراسم ملی و مذهبی تاکید کرد و گفت: این مناسبت‌ها وجوه مشترکی دارند و نمادهایی در آن‌ها برجسته است؛ به طور مثال فاطمیه نماد بصیرت، حاج قاسم نماد شهادت و علامه مصباح نماد دفاع از ولایت است که با پرورش این نمادها در جامعه می‌توان ارزش‌های اسلامی را بسط و توسعه داد.

این مسئول یادآور شد: چیزی که ما امروز به آن نیاز داریم ولایت‌مداری و در تعبیر صحیح‌تر ولایت‌باوری است و این از درون انسان سرچشمه می‌گیرد که مصداق این ولایت‌باوری را در وجود حضرت صدیقه طاهره (س) نمود پیدا می‌کند که این باور را در زندگی فردی و اجتماعی خود به بهترین شکل پیاده کرد و در نهایت به شهادت رسید.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه سردار سلیمانی فردی ذوابعاد بود، تصریح کرد: پرداختن به ابعاد شخصیتی سردار سلیمانی در یک جلسه امکانپذیر نیست و یکی از کسانی که می‌شود نام او را به عنوان یک اسطوره در کنار اسطوره‌های بزرگ ملت ایران قرار داد شهید قاسم سلیمانی است.

وی بیان کرد: حاج قاسم بهترین راه سلوک معنوی و رسیدن به بندگی خداوند را در ظل ولایت قرار گرفتن می‌دانست و در این مسیر به جایی رسید که دنیا و ملت‌ها را به حرکت واداشت بدون آنکه تحصیلات عالیه‌ای داشته باشد جبهه مقاومت را رهبری کرد و سنگر به سنگر زمینه تقویت مقاومت را فراهم کرد.

احمدی ادامه داد: اگر بخواهیم همه حیات حاج قاسم و عصاره عمر ایشان را در یک جمله خلاصه کنیم باید بگوییم او در ولایت‌مداری نهایت تلاش را انجام داد تا بتواند بندگی و عبودیت خود را اثبات کند و در این راه نیز موفق بود و باید این اخلاص توام با عمل سرلوحه همگان قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با تاکید بر اینکه باید برنامه‌ریزی دقیق و باکیفیتی برای برگزاری مراسم شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام دهیم و مکتب سلیمانی را به نسل جوان و نوجوان بیاموزیم، گفت: این مراسم باید مردمی باشد و مردمی برگزار شود و خود مردم در بطن برنامه‌ها حضور داشته باشند و هر جا که مردم ورود پیدا کردند کیفیت برنامه و گرایش مردم بیشتر بوده است.