به گزارش ایکنا از گلستان، عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.
وی با بیان اینکه طی شبانه روز گذشته ۱۶ نفر به شمار بیماران بستری افزوده شده است، گفت: بر اساس آخرین رنگ بندی رسمی شهرستانهای کشور، آزادشهر، تنها شهرستان زرد در گلستان و وضع سایر شهرستانهای استان، آبی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: تاکنون ۲ میلیون و ۱۷۴ هزار دز واکسن نوبت اول در استان تزریق شده است که از این تعداد یک میلیون و ۲۴۳ هزار دز در نوبت اول و ۹۲۶ هزار دز در نوبت دوم تزریق شده است.
فاضل با اشاره به روند مطلوب و بدون وقفه واکسیناسیون در استان تاکید کرد: در کنار واکسیناسیون، رعایت شیوه نامههای بهداشتی برای بهتر شدن اوضاع و پیشگیری از گسترش ویروس کرونا، ضروری است.