رهایی یک محکوم به قصاص در رودان

رهایی محکوم به قصاص از اعدام

به گزارش ایکنا از هرمزگان، محسن بهرامی‌نیکخو، دادستان عمومی و انقلاب رودان، صبح امروز، 20 آذرماه، اظهار کرد: زندانی محکوم به قصاص نفس با رضایت ولی دم از مجازات رهایی یافت. این زندانی به جرم قتل عمد به مجازات قصاص نفس محکوم شده بود و بیش از ۴سال در زندان محبوس بوده است.

وی با اشاره به اینکه با نهادینه کردن این امر خداپسندانه در جامعه، می‌توان آسیب‌های عدم صلح و سازش را برطرف کرد، افزود: از تلاش‌ها و زحمات مجدانه همکاران قضائی و جانشین انتظامی رودان، امام جمعه، بخشدار، رئیس دادگاه عمومی، فرمانده پاسگاه و چندین نفر از ریش‌سفیدان و معتمدین زیارتعلی بخش رودخانه قدردانی می‌کنم. مشارکت و ورود ریش‌سفیدان و معتمدین محل به این امر خیر بسیار مؤثر و سازنده بوده و قابل قدردانی است.

بهرامی‌نیکخو در پایان یادآور شد: ایجاد صلح و سازش و اصلاح ذات البین از ارزش‌های دینی و معیارهای اخلاقی بوده که اگر در جامعه نهادینه شده و روحیه سازش و برادری مبنای عمل آحاد جامعه قرار گیرد قطعاً موجب ارتقای امنیت روانی و توسعه اخلاق و معنویت در میان شهروندان خواهد شد.