استقبال پرشور از عزاداری فاطمیه در انگلیس + عکس

استقبال پرشور از عزاداری فاطمیه در انگلیس + عکسبه گزارش ایکنا، در این مراسم که با همکاری و همت مؤسسه «AIM.ISLAM» لندن برگزار شد، جوانان عزادار و سیاه‌پوش با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سوگ شهادت صدیقه طاهره دخت نبی مکرم اسلام(ص) بر سر و سینه زدند و اشک ماتم ریختند.

شرکت‌کنندگان در این مراسم بیشتر دختران و پسران نوجوان و جوان 15 تا 40 سال بودند که بیشتر آنها با سربندهای لبیک یا زهرا(س) و لبیک یا مهدی(عج) عشق و ارادت خود را به اهل بیت(ع) به نمایش گذاشتند.

بنا به اعلام مرکز اسلامی انگلیس، این مراسم به زبان انگلیسی بود و از چهارشنبه شب، 15 دسامبر 2021 (14 آذرماه) آغاز و به مدت پنج شب، برگزار شد که یکشنبه شب، 19/12/2021 (28 آذر) پایان یافت.  

در این پنج شب حجت‌الاسلام سیدحیدر حسنین درباره اهمیت و جایگاه ولایت سخنرانی و تصریح کرد: یکی از اشتباهاتی که در تبیین دین مرتکب می‌شویم این است که اغلب سعی می‌کنیم جنبه‌های مختلف آن را تبیین کنیم؛ در حالی‌ که ابتدا تشریح هدف و فلسفه آن ضروری است.

حجت‌الاسلام حسنین با طرح این سؤال که انسان در قرآن چگونه تعریف شده است؟ گفت: برتری انسان بر فرشتگان به دلیل شناخت او از برخی موجودات متعالی بود که فرشتگان توانایی شناخت آنها را نداشتند و به واسطه تقرب و ارتباط با پیامبر و اهل بیتش، انسان بر فرشتگان برتری یافت و به خدا متصل شد.

در حاشیه این مراسم نمایشگاه کتاب‌های دینی و اجتماعی از جمله خاطرات شهدای دوران دفاع مقدس مناسب جوانان برپا شد و مورد بازدید حاضران قرار گرفت.