رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان‌؛
شناسایی ۴ بیمار مبتلا به اُمیکرون در گلستان

به گزارش ایکنا از گلستان، عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشگی گلستان در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که ۱۱ دی ماه برگزار شد، افزود: در حال حاضر ۲۲۳ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که متاسفانه در هفته گذشته ۳ نفر در اثر کووید ۱۹ جان باختند.

فاضل با بیان اینکه تاکنون ۴ بیمار مبتلا به اُمیکرون در گلستان شناسایی شده است، گفت‌: بر اساس نتایج مطالعات اولیه، سرعت انتقال اُمیکرون بسیار بالا است اما احتمال بستری مبتلا به آن، کمتر است لذا رعایت پروتکل‌ها بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به روند بدون وقفه واکسیناسیون کرونا در گلستان، اضافه کرد: تاکنون نزدیک به ۹۳ درصد از جامعه هدف در استان نوبت اول، ۷۷درصد نوبت سوم و حدود ۹ درصد نیز نوبت سوم واکسن را دریافت کرده‌اند.