شرکت خبرنگاران ۳۵ رسانه قزوین در جشنواره ابوذر ۱۴۰۰

محمد کشاورز

محمد کشاورز، مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین، در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، اظهار کرد: ۴۴۹ اثر برای داوری به دبیرخانه ششمین جشنواره استانی ابوذر ارسال شد که ۱۰۸ فعال رسانه‌ای در این جشنواره شرکت کردند، از این تعداد ۶۴ آقا و ۴۴ خانم که از ۳۵ رسانه در این جشنواره شرکت کردند. امسال فعالان فضای مجازی مورد قبول جشنواره بودند و که حدود ۴۰ نفر از شرکت‌کنندگان جشنواره را فعالان فضای مجازی تشکیل دادند.

وی ادامه داد: از ۴۴۹ اثر ارسالی ۷۲ عکس، ۱۶۱ گزارش، ۲۹ خبر، ۷۱ یادداشت،۲ مستند کوتاه، ۶۱ کلیپ و موشن‌گرافی، ۵ اینفوگرافیک، ۴۸ گفتگو و مصاحبه بود.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین خاطرنشان کرد: امسال به غیر از برگزیدگان بخش‌ها در هر محور به یک برگزیده جایزه اعطا خواهد شد که کار جدیدی است و انتخاب آن بر عهده دبیرخانه جشنواره است، لازم به ذکر است که آثار در تهران داوری شده و در داوری‌ها هیچ دخالتی صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: جامعه رسانه‌ای قزوین با داشتن ۱۰ شهید در عرصه رسانه همچون شهید کریم اصغری به خود می‌بالد و امسال شهید اصغری به‌عنوان شهید شاخص بسیج رسانه معرفی شده است. در بخش جانبی اختتامیه جشنواره از خانواده شهید کریم اصغری، ۲ خبرنگار پیشکسوت، یک خبرنگار جوان انقلابی، رسانه مطالبه‌گر و رسانه فعال که بیشترین شرکت‌کننده را در جشنواره داشتند نیز تقدیر خواهد شد.